fredag 29. august 2008

Kvisekrise

For deg som tror at det bare er vi vanlige folk som har hudproblemer, så tro om igjen. Kjendiser har riktig nok masse penger til hudbehandlinger og produkter, men det er ikke alltid det fungerer likevel.
Her er det Amy Winehouse som har en uheldig dag. Amy kom faktisk på førsteplass på listen over fem kjendiser med verst hud. Andreplassen gikk til Victoria Beckham, tredje til Cameron Diaz, fjerde til Jordan og Britney Spears fikk femte plassen.
Tips for å unngå kviser er å ta vare på huden sin. Man bør fjerne sminken hver kveld før du legger deg, man skal ikke ha på seg sminke 24/7, husk bl.a at øyenvippene kan brekke. Huden må få puste innimellom. Det er også lurt å ta seg sminkefrie dager. Man bør også rense huden hver dag og det er bra å ta en ansiktpeeling en eller to ganger i uken. Et must have er bodylotion, du bør smøre huden din hver morgen og kveld. Og et siste tips som sikkert alle vet, men er veldig viktig: å drikke masse vann.Ja, jeg vet det er kjedelig å høre, men vann er faktisk veldig viktig for kroppen. Vann renser kroppen og hjelper den med å bli kvitt avfallsstoffer. Dessuten er det det beste tipset mot uren hud.

Syns du kanskje dette var litt innviklet og orker ikke å gjøre så mye greier hver dag? Det er faktisk ikke innviklet, det tar ikke lang tid og du bør gjøre det, fordi du for mye igjen for det. Og er du redd det er for dyrt, så trenger det ikke å være det, det er du som velger hvor mye du vi gjøre ut av det. De produktene jeg bruker er ikke dyre i det hele tatt! Jeg poster bilde av det senere:)




Stakkars Amy Winehouse, hun har det ikke lett om dagen.

Ingen kommentarer: