søndag 31. august 2008

Høstens farger


LILLA: Her fra en Yves Saint Laurent-visning. Lilla regjerte på catwalken, og fargen regjerer også i høst.

Her høstens hot- og notliste i farger:

HOT

Kongeblå
Denne majestetiske fargen var en gjenganger på catwalken i høst. Let etter nøkkelplagg, som for eksempel en ytterjakke, i denne fargen.

Sort
Fargen som aldri går av moten! Goter-looken var in hos blant annet Yves Saint Laurent. Blir helsort for mye kan du bryte med burgunder, blått, lillla eller hvitt.

Grått
I år kan du med fordel bruke grått, og det i alle nyanser. Mix gjerne to gråfarger sammen. Blir det for gråmus-aktig kan du myke opp med en annen farge.

Lilla
Denne adventsfargen får de aller fleste i høststemning, og det er sjelden den ikke er i motebildet om høsten. Finn frem de lilla klærne!


NOT

Turkis
Tidenes sommerfarge er nettopp det - sommerfarge. Turkis har heller ikke vært på moten på en stund, så det er egentlig ingen argumenter for denne fargen.

Neonfarger
Det er sikkert en del som er glad for at neonfarger ikke er inkludert i motebildet denne høsten. Ha det bra skrikende, og hallo sofistiskerte.

Knallgul
Denne påskekyllingfargen er det få som kler, og skal den brukes er det best på sommeren, da brunfargen råder. Glem å ta med denne fargen inn i høsten!

Pastellfarger
Pastellfarger er utrolig søte, men det er ikke gjeldende i høst. Rydd det vekk og ta det frem til sommeren igjen.

2 kommentarer:

Janne Natalie sa...

Søt blogg du har=)
Det har vært en god del pasteller på catwalken i høst da.. ellers veldig bra innlegg=)

Renate sa...

Takk :-)