søndag 7. september 2008

Fin med føner

Man kan bruke hårføneren for å forme forskjellige frisyrer;


Rett hår

Om man har fall i håret og vil ha det rett, kan man ofte med litt trening få det til med føner. Når håret er vått, massere du inn en mousse (skum) som hjelper håret til å holde seg på plass. Så trenger du en bred børste som retter ut håret og holder det stramt. Deretter føner du håret lengde for lengde, og når håret er nesten tørt bruker du kaldluftfunksjonen på føneren for å gi den siste stylingen og glansen.


Bølgete hår

Om man har lyst på bølger i håret kan man bruke en føner med defuser.En defuser gjør av luften sprer seg mer, og fall og bølger fremheves. Bruk mousse i håret og klem på det mens du føner. For noen kan det bli like fint å lufttørke håret, men noen ganger er det ikke tid til det.



Krøller

Om man har litt fall fra bør av er det pent å lage krøller i håret noen ganger. Da er det viktig å ikke bruke børste og gre håret mens det er vått, men å bare bruke fingeren. Så klemmer man moussen inn i håret, og føner gjerne med defuser. Når håret er tørt kan man bruke en grov kam.

Volum

Om du vil ha volum i håret trenger du først og fremst mousse. Masser moussen inn i håndkletørket hår. Det er viktig å få moussen helt ned til hårrøttene. Så må du føne håret fra røttene og utover. Bruk gjerne en rundtbørste og gre håret ”oppover” mens du føner. Når håret er så godt som tørt bruker du kaldluftfunksjonen og styler det til den frisyren du ønsker.

Ingen kommentarer: