mandag 29. september 2008

Hollywood's best kledde 2008

People Magazine har nok en gang kåret årets best kledde.


Kate Hudson
Kate er godt kjent for sin high fashion hippie-garderobe, men i tillegg kan hun være hyperelegant.









Rihanna
Hun har en frisyre alle vil kopiere - noe som alene burde holde til en plass på lista, men i tillegg har hun en sofistikert og glamorøs miks av haute couture og hverdagsantrekk.








Gwyneth Paltrow
Etter å ha holdt en lav profil de siste årene er Gwyneth tilbake med klassisk elegante antrekk og bob-frisyre.









Fergie
Tidligere var hun mest kjent for sin bare mage og sitt treningstøy, men nå har Fergie fått en garderobe som viser hennes selvsikkerhet og coolness på en mye mer elegant måte.








Anne Hathaway
Anne Hathaways privatliv har vært turbulent det siste året, men dét synes ikke når hun dukker opp på den røde løperen. Den ene smakfulle designerkjolen etter den andre gir Anne en plass på best kledd-lista.








Heidi Klum
Hun er stilig kledd på Project runway hver uke, og på den røde løperen blir hun lagt ekstra godt merke til i sine vakre kjoler og flotte frisyrer.









Sarah Jessica Parker
SJP kan virkelig å bære en designerkjole, men det er med sin egen unike stilmiks hun blender oss mest.









Michelle Obama
Presidentkandidat Barak Obamas kone er like stilsikker og elegant som hun er selvsikker, og allerede ser hun ut som en first lady.









Eva Mendes
Eva Mendes' Calvin Klein-reklamer taler imot en best kledd-plassering, men det som får henne inn på lista er den feminine og søte stilen hun har lagt seg til.








Charlize Theron
Charlize er modig i sine valg av roller, og hun kan være like modig når hun skal velge kjole til den røde løperen, men valgene går alltid i hennes favør.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rihanna er pen :)

Renate sa...

Ja,det er hun :)